De meeste ouders kennen het wel: je kinderen moeten vermaken tot in den treure omdat ze zich al snel vervelen. Je moet dan continu aandacht aan je kind schenken, terwijl je zelf die belangrijke meeting nog moet voorbereiden en ook nog dat laatste verslag moet tikken. Je kind begint om de haverklap te jengelen omdat je het jouw volledige aandacht wil, maar je kan je dit niet veroorloven omdat je nog best veel deadlines hebt. Een manier om jouw kinderen bezig te houden, is om ze naar buiten te sturen. Buitenspelen houdt je kinderen jong en zorgt ervoor dat ze gezond blijven. Het kan buiten ook pijpenstelen regenen en dan is het een beetje sneu om je kinderen alsnog het huis uit te gooien. Een manier om jouw kinderen toch bezig te houden, is door ze voor de televisie te parkeren. Een leuke kinderserie doet wonderen: jij zal je kinderen niet meer horen aangezien de televisie vanaf nu de babysitter is. Maar, welke series kunnen jouw kinderen bekoren? Lees hieronder welke kinderseries ware hits zijn, en waar jij jouw kinderen ongetwijfeld mee kan verblijden! Succes gegarandeerd, jij zult jouw kinderen een aantal uurtjes niet horen!

Peppa Pig

Peppa Pig gaat over een lief, schattig biggetje genaamd Peppa. Ze beleeft allemaal spannende avonturen met haar lieve familie, die ook uit varkentjes bestaat. Ze gaat naar het pretpark in een duizelingwekkende achtbaan, ze doet mee aan een wedstrijd voor huisdieren en ze koopt een geschenk voor haar allerliefste grootouders. Een serie die nooit gaat vervelen omdat iedere aflevering weer een feestje is. De liedjes in de serie maken het helemaal af, en jouw kindje zal waarschijnlijk vrolijk meeblèren. Een waarschuwing vooraf: de liedjes blijven enorm goed hangen, ook bij jou. Het is dus handig om het geluid niet al te hard te zetten, zodat jij niet gestoord wordt door het vrolijke gezang van Peppa!

Woezel & Pip

Woezel & Pip zijn twee schattige hondjes die elke dag samen doorbrengen. De serie is een animatieserie die gebaseerd is op diverse kinderboeken over Woezel & Pip. Dit tweetal is beste vrienden en gaat voor elkaar door het vuur. Ze beleven spannende avonturen en maken nieuwe vrienden met alle dieren die ze onderweg tijdens hun avonturen ontmoeten. Ze gaan ook op reis naar het buitenland, iets wat niet helemaal van een leien dakje gaat. De thema’s die centraal staan in deze serie zijn heel herkenbaar voor kinderen en daarom werkt het allemaal erg goed. Een verslavend leuke serie!

Paw Patrol

Is jouw kindje dol op dieren, dan is Paw Patrol ongetwijfeld de ultieme serie. In deze serie gaat een groep honden op reddingsmissie. Jouw kind leert hoe het dient samen te werken en hoe je het beste problemen kan oplossen. Een educatieve serie die op een speelse manier wordt gepresenteerd aan je kind!

Comments are closed.