Het kopen van de eerste kinderschoenen voor en samen met je kindje is een unieke ervaring. Als het allemaal een beetje meezit, ben je na twee uur eindelijk de winkel uit. Jouw kindje zal waarschijnlijk na het eerste paar schoenen al geen zin meer hebben, en de hele tent bij elkaar krijsen. Dat is niet de ervaring waar je op zit te wachten: je wilde waarschijnlijk en heel sereen tafereeltje waarin jouw kindje blij met zijn nieuwe schoentjes de winkel verlaat. Het is de vraag of dit daadwerkelijk gaat gebeuren, aangezien de meeste kinderen niet bepaald willen meewerken in een schoenenwinkel. De meeste kersverse ouders hebben daarom wel meer aan hun hoofd dan bedenken bij welke winkels je de mooiste schoenen kunt kopen. Gelukkig vind je hieronder een lijst met winkels waar de mooiste schoenen kunt scoren. Lees gerust verder!

Van Haren: de budgetproof winkel

De Van Haren is een welbekende keten in Nederland waar je schoenen voor een prikkie kan kopen. Je vindt hier een heel breed assortiment, van badslippers tot bikerboots. Je kan hier dus ongetwijfeld een geschikt paar schoenen vinden voor jouw kleine jochie of meissie. Als je dus nog niet precies weet voor wat voor paar schoen je wilt gaan (sneakers, sandalen of heren slippers), dan kan je het beste uitwijken naar zo’n winkel met een bizar groot assortiment. Mocht er geen Van Haren in de buurt zitten, kies dan voor een Scapino. Hier heb je een vergelijkbaar assortiment. Je zal hier absoluut slagen!

Zalando: koop online

Een manier om je die vreselijke ervaring in de schoenenwinkel te besparen, is door uit te wijken naar het internet. Op internet heb je zoveel schoenen, de keuze is reuze. Het is dan wel een vereiste om de maat van je kindje te weten, want de kans is groot dat je de verkeerde maat koopt als je dit van tevoren niet controleert. Het fijne aan het internet is, dat de keuze er reuze is. Op Zalando heb je zoveel keuze, de kans bestaat dat je te veel stress krijgt vanwege het duizelingwekkende aanbod. Gelukkig is het beter om te veel keuze te hebben, dan te weinig keuze, dus het is zeker een goed idee om naar het internet toe te gaan mocht je weinig tijd hebben. De prijzen liggen hier over het algemeen ook lager, en je kan sorteren op de prijs. Op deze manier kan je het nog vrij bescheiden houden!

H&M: modieuze schoentjes voor een zacht prijsje

De H&M is een keten met enorm modieuze kleren en schoenen. Je vindt hier schoenen die voldoen aan de laatste trends, je hoeft hier niet bang te zijn voor een miskoop op het gebied van trends, omdat alle schoenen heel stijlvol zijn. Loop de lokale H&M binnen en bekijk met jouw kindje het aanbod. Een leuke activiteit!

Comments are closed.