Kinderkleding shoppen is voor veel vrouwen geen straf. Lekker de winkels afstruinen om jouw kleine spruit zo leuk mogelijk aan te kleden, dat zien de meesten als een echte sport. Op deze manier kan je je creativiteit laten stromen, en alle trends die niet bij jouw persoonlijkheid en/of lichaam passen, lekker in de kleding van je kindje terug laten komen. Op deze manier kan je toch experimenteren met modetrends, zonder dat je er zelf onzeker van hoeft te worden. Veel kindjes vinden het leuk om nieuwe kleding te krijgen, omdat ze er dan toch weer anders uitzien. Als ze inspraak hebben tijdens het winkelen, dan vinden ze het al helemaal te gek om in de kledingrekken op zoek te gaan naar outfits. Een populair kledingitem bij kinderen, is een vrij basic kledingstuk: een t-shirt. Een t-shirt zit lekker losjes en daarmee kunnen ze lekker op straat ravotten. Je hoeft niet bang te zijn dat je kind vast blijft zitten doordat er losse draadjes of vlechten aan het kledingstuk hangen: een t-shirt is rechttoe rechtaan, en er zitten geen onnodige frutsels aan die mogelijk kunnen kriebelen of gevaarlijk zijn. Maar, hoe kan je nou met een t-shirt de blits maken? Lees hieronder welke printjes op kinder-shirtjes helemaal het einde zijn, zodat jouw kindje echt om op te vreten is!

Bloemetjes en bijtjes: duik de natuur in

Een biologisch t-shirt waarop de natuur wordt afgebeeld, dat is bij kinderen een van hun favoriete onderwerpen. Een vrolijke tulp, of een verlegen roos, als een ‘dood’ organisme tot leven komt op een t-shirt, is dat natuurlijk reuze-interessant. Daarnaast kan je door schattige insecten je kindje leren dat hij of zijn niet bang hoeft te zijn voor deze diersoort, aangezien ze lief op het t-shirt staan afgebeeld. Een lesje natuur voor jouw kid dankzij een fenomenaal t-shirt, dat is mooi meegenomen toch?!

Wolkjes of hartjes

Jij hebt een wolk van een kind, en dat wil je aan de hele buitenwereld laten zien. Wat is nou duidelijker dan een t-shirt kopen met een te cute printje in de vorm van allemaal wolkjes. Je kan ook voor een ander printje kiezen, als je voorkeur hier naar uitgaat. Wat dacht je van hartjes? Op deze manier is de liefde voor jouw kind van kilometers afstand al zichtbaar, iets waar je als moeder natuurlijk graag mee te koop loopt!

Streepjes of stipjes

Je kan ook kiezen voor een wat doorsnee printje voor jouw kind. Een t-shirt met rode stipjes of een t-shirt met groene streepjes, dat is eigenlijk altijd goed. Het is wellicht wat minder out of the box, maar een t-shirt hoeft niet altijd opvallend of dramatisch te zijn.

Comments are closed.